
سفر قریب الوقوع ریس جمهور روحانی به استان اصفهان و سلطانی فر سفیر وی به شهرستان خمینی شهر بار دیگر نظرها را به مطالبات متعدد شهرستان که حل آنها نگاه کشوری می طلبد، جلب کرده است. عوارض آلایندگی، مطالبات میلیاردی شهرداری از دانشگاه صنعتی، تکمیل طرح های نیمه تمام بیمارستان منظریه، جاده کمربندی جدید، ساخت فرهنگسرای امیر کبیر، شهرک گلخانه ای کرتمان، پرداخت طلب های مردم منظریه توسط مسکن و شهرسازی، پیگیری اجرایی شدن توافقنامه با مسکن و شهر سازی در مورد زمین های لادر و دوشاخ از جمله این مطالبات معوق می باشد.
تشکیل گروه کاوش علمی در مورد تونل کهندژ و دایر کردن اداره میراث فرهنگی به جای نمایندگی میراث در شهری که صدها اثر تاریخی در خود دارد از دیگر مطالبات مردم خمینی شهر است که از اتفاق در حوزه کاری سلطانی فر می باشد و شخصا می تواند به آن رسیدگی نماید.
حجم عظیم مطالبات و مزمن شدن برآورده شدن آنها و تجارب سفرهای قبلی مسوولانی در این سطح به شهرستان این نکته را یادآور می کند که لازم است مدیران و مسوولان شهرستانی در دیدار با ایشان با صدای واحدی حرف بزنند و زمان و مکان را مدیریت کنند تا به دور از تشریفات و تعارفات وقت گیر و سخنرانی های پراکنده، سفیر رییس جمهور روحانی پرونده مشخصی از مطالبات مردم شهرستان خمینی شهر برای گزارش به هیت دولت و پیگیریه ای بعدی داشته باشد.

مسوولان محترم خمینی شهر با اهدای سلام
احتراما ضمن قدردانی از زحمات شما، اینجانبان تعدادی از شهروندان خمینی شهر به عرض می رسانیم که با توجه به خشکسالی بی سابقه در سال های اخیر لازم است در امر مدیریت آب شهرستان تدابیر جدی اندیشیده شود.
مسوولان محترم! در سال جاری رودخانه زاینده رود به مدت کمتر از 40 روز به روی کشاورزان باز بوده و مقدار اندکی از این آب سهمیه خمینی شهر بوده است. تا امروز سیزدهم دی ماه نیز کمتر از یک میلیمتر آب باران نصیبمان شده و دمای هوا نیز مشابه هوای اواسط اردیبهشت می باشد که وجود تابستانی گرم و طاقت فرسا را اخطار می دهد. در عوض آب های زیرزمینی به شدت کاهش یافته زیرا چاه های شهر و چاه های بخش خصوصی از ابتدای سال تاکنون به شدت از آب جهت مصارف کشاورزی، فضای سبز و کارخانه ها برداشت کرده اند. بازیافت فاضلاب شهرستان نصیب شهرهای مجاور می شود. چندین هکتار از زمین های کشاورزی در تابستان گذشته زیر کشت برنج بوده، طبق آمارهای شهرداری فضاهای سبز زیادی ایجاد شده که در آن چمن کاری، کاشت درخت مورد و شمشاد و گل های فصلی انجام شده و ده ها اشتباه استراتژیک دیگر که خدا می داند چنین اقدامات خطرناکی را کدام یکی از مسؤولین شهرستان بر عهده می گیرد؟
مسوولان محترم! با ادامه این وضعیت به کجا خواهیم رسید؟ پایتخت کشور مالزی، کوآلالامپور، با بارش بیش از 300 سانتیمتر آب باران در طول سال و رودخانه ای پر آب، تابستان گذشته جیره بندی آب داشته و در شهرستان خمینی شهر برنج کشت شده که قیمت تمام شده آن از برنج شمال هم بیشتر شده است، در دانشگاه صنعتی با وسواس و احتیاط درخت کاری می شود در حالی که هم چشمه و آب زیرزمینی بیشتری در اختیار دارند و هم پساب دانشگاه بازیافت می شود و در شهرستان ما هنوز با روشهای قدیمی آب به هدر می رود و مسؤولان آمار چمن کاری و فضای سبز را به اطلاع مردم می رسانند. شهروندان آموزش مصرف بهینه آب را ندیده اند و روزها ده ها تانکر آب به کارخانه های اطراف شهر ارسال می گردد.
مسوولان محترم! بر بن شاخه نشسته ایم و شاخه می بریم؟ شاید اگر در گذشته آب کشاورزی مدیریت شده بود امروز شاهد نابودی بیش از نیمی از زمین های کشاورزی و باغ های شهرستان نبودیم. لذا اینجانبان نگران از تشدید فزاینده آلودگی هوا، خشکسالی شدید و از بین رفتن فضای سبز شهرستان نکات زیر را که معتقدیم در شرایط کنونی بایستی مورد توجه قرار گیرد یادآوری می نماییم باشد که به همت مسولین محترم شاهد حل معضل کم آبی و آلودگی هوای شهرستان باشیم.
1- برگزاری جلسات مشاوره و همفکری با کارشناسان و اساتید دانشگاه و استفاده از نظرات علمی و عملی صاحبنظران
2- آمورش مداوم شهروندان در هر سطح و مقامی جهت استفاده و مصرف بهینه آب



صفحه 1 از 14