امروزچهارشنبه, 04 بهمن 1396-- Wednesday Jan 24 2018

ساعت 03:07:42

آخرین به روز رسانی : سه شنبه 01:08:44

جلوگیری از چاقی از بوفه مدارس تا تغییرعادات خانواده ها

جلوگیری از چاقی از بوفه مدارس تا تغییرعادات خانواده ها

چهارشنبه, 20 دی 1396 ساعت 11:15 کدخبر :11817
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : 0200

50شرکت مختلف دارای کیفیت مواد سالم€تر و با تنوع بالاترازسوی دانشگاه علوپزشکی اصفهان به آموزش و پرورش معرفی شد. به گزارش فرصت آنلاین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تشریح این اقدام گفت: 46 درصد مردم استان اصفهان کلسترول خون بالا دارند و اضافه € وزن 61 درصد از بچه€ها نگران کننده است.حیدری تصریح کرد: چاقی خود زمینه بروززودرس بیماری€های غیرواگیر است. وی با اشاره به اهمیت کنترل تغذیه درخانواده€ها، خاطرنشان کرد: استفاده از غذاهای سنتی کامل و مقوی درحال کمرنگ شدن است اما با فرهنگ€سازی ، تحرک بیشتر، استفاده از میوه و سبزیجات در سبد غذایی خانواده€ها وکاهش فست فودها کنترل تغذیه امکان€پذیر است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پذیرش تغذیه سالم درمردم را مهم€ترین نکته درجلوگیری ازچاقی وعواقب آن دانست وگفت: بوفه سالم و بهداشتی درمدارس از دیگراهدافی است که به دنبال آن هستیم و درهمین راستا این 50 شرکت رامعرفی کرده ایم.وی درپایان خاطرنشان کرد: همچنین سی€دی€های آموزشی جذابی تهیه و به مدارس ارسال شده، بنا براین اطلاع€ رسانی و خوراک فکری کم نیست بلکه نیازمند آن است که همه دستگاه ها دست به دست هم بدهند و درهرچه بهتراجرایی شدن این فرهنگ تلاش کنند.

مطالب مرتبط:

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید