وی با بیان اینکه خانه قرآن تنها مرکز قرآنی این روستا می باشد، تصریح کرد: ابتدا محل خانه قرآن به صورت استیجاری بود که بعدا با کمک خیّرین به مبلغ 45 میلیون تومان خریداری گردید ولی ادارات تبلیغات اسلامی و ارشاد اسلامی هیچ گونه کمکی در این زمینه ننمودند.
سلطانیان ادامه داد: کمک های اداره تبلیغات در هر سال کمتر از 200 هزار تومان می باشد و این در حالیست که مثلا هزینه های خانه قرآن فقط در ماه رمضان بیش از دو میلیون تومان می شود.
مسوول خانه قرآن روستای تیرانچی در پایان گفت: عدم حمایت ارگان های فرهنگی در حالیست که این اداره مرتب از ما گزارش کار می گیرند و این گزارش ها را به عنوان عملکرد خود به مقامات مافوق ارائه می دهند ولی برای روستای ما هیچ نتیجه ای در بر ندارد.
گفتنی است در حالی این مسوول خانه قرآن از کمبود بودجه انتقاد می کند که به گفته مسوولان مربوطه بودجه قرآنی کشور طی سالیان اخیر ده ها برابر افزایش یافته به گونه ای که این بودجه در سال 90 به 560 میلیارد تومان رسیده است. مدیر فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در این زمینه در گفتگو با خبرگزاری ها گفت: به منظور گسترش برنامه های قرآنی در سال 89 میزان 360 میلیارد تومان بودجه به نهادهای متولی اختصاص داده شد.
وزیر ارشاد نیز در این زمینه سخن گفته و از افزایش 200 میلیارد تومانی اعتبارات قرآنی سال 1390 نسبت به سال قبل از آن خبر داده و گفت: این اعتبار جهت فعالیت های قرآنی بین دستگاه های مختلف فرهنگی کشور توزیع شده است و در سال جاری نیز افزایش اعتبارات قرآنی ادامه خواهد داشت.
با توجه به ارقامی که اشاره گردید سهمی که تا کنون از طریق اداره تبلیغات اسلامی به روستای تیرانچی از بودجه های قرآنی کشور تعلق گرفته تنها یک سی هزارم درصد! است که با توجه به جمعیت 3500 نفری این روستا بودجه پرداختی مذکور بسیار ناچیز است.
لازم به ذکرست که در شهرستان خمینی شهر تنها دو خانه قرآن روستایی در روستاهای تیرانچی و قلعه امیریه زیر نظر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان وجود دارد.
نظرات
لینک RSS این نظر