امروزچهارشنبه, 07 تير 1396-- Wednesday Jun 28 2017

ساعت 14:54:44

آخرین به روز رسانی : جهار شنبه 04:00:09

کوفته خشخاشی
غذاهای سنتی شهر را بشناسیم

کوفته خشخاشی

دوشنبه, 09 شهریور 1394 ساعت 10:36 کدخبر :9339
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : 0201

مواد لازم برای 6 نفر:


خشخاش: ربع کیلو

سبزی (تره، گشنیز، جفری و تلخون): 1 کیلو

بلغور گندم: نیم کیلو

کشمش: به میزان دلخواه


طرز تهیه:
خشخاش را ریگ شور کرده و از پارچه توری یا الک رد می کنیم تا مواد زائد آن جدا شود. بعد از اینکه خشک شد اصطلاحا آن را بو می دهیم در حدی که رنگش به قهوه ای تغییر نکند و تنها بوی خامی آن گرفته شود چراکه خشخاش فورا می سوزد. خشخاش و سبزی را در هونگ دستی یا برقی ریخته و می کوبیم البته به این نکته توجه کنیم که سبزی این نوع کوفته نباید له بشود و لازم است کمی درشت باشد و به چشم بیاید. بعد از اینکه خشخاش و سبزی را تا حدی کوبیدیم بلغور گندم را اضافه می کنیم چراکه لازم است بلغور در این غذا حالت زبر داشته باشد و پودر نرم نباشد. بعد از کوبیدن، کشمش را به صورت خام اضافه می کنیم. کوفته ها را به اندازه دلخواه درآورده و در آب می اندازیم. آب که به جوش آمد دم می گذاریم.


نکته: چربی این غذا ناشی از روغنی است که خشخاش پس می دهد.

با تشکر از خانم ام لیلا محمدپور

نظرات  

 
#2 0 ملیکا 16 شهریور 1394 ساعت 22:25
آقا یا خانم جورکش من به دنبال طرز تهیه این غذاها هستم. اگه شما میتونید به من در این زمینه کمک کنید میشه شمارتون را داشته باشم؟
نقل قول
 
 
#1 0 گذشته ها 10 شهریور 1394 ساعت 22:35
گوندی . دونی . بز ماش . قیمه ریزه . قیمه ریزه نخود . آمربی . کوفته برنجی . دلمه . نخود آب . گوشت و آلوچه . خانم پا تاقچه . آش کشک . آش ماست . آش کدو . شوروا کدو . شوروا آلوچه . شوروا آلو زرد . گداخته .نان و حلوا .نان و چغندر . آبدوغ شاه میوه . کالاجوش . اماج . یتیم چه . حلیم گندم . قیمه شوروا .کوفته خشخاشی . دیزی . گوشت و لوبیا . گوشت و عدس . کباب شامی . حلیم بادمجان . خاگینه . نان پیازی و ........ اینها اسامی غذاها و خوراکهای قدیمیه که خیلی هاش هنوز هست و خیلی هاش را دیگه نمیشناسیم . با تشکر از فرصت .... جورکش
نقل قول
 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید