امروزسه شنبه, 05 بهمن 1395-- Tuesday Jan 24 2017

ساعت 19:12:22

آخرین به روز رسانی : سه شنبه 13:08:11

پلوشیره
با غذاهای سنتی آشنا شویم

پلوشیره

شنبه, 14 شهریور 1394 ساعت 16:12 کدخبر :9371
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده :

مواد لازم:


برنج: 2 الی 3 لیوان

شیره خرما یا انگور یا هر دو: یک تا دو ملاقه

رشته پلویی: ربع کیلو

کشمش و نبات: به میزان دلخواه

زعفران: به میزان لازم


طرز تهیه:
برنج را خیس می کنیم. شیره را با کمی روغن می جوشانیم. اگر دوست داریم شیرینی غذا بیشتر باشد کمی نبات هم به شیره های در حال جوشیدن اضافه می کنیم.
پنج دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکشی نماییم رشته ها را به آن اضافه می نماییم. چون ممکن است شیرینی به سفت شدن برنج کمک کند، برنج را تا کاملا نرم نشده آبکشی نمی کنیم. شیره را روی برنج داده و دم می گذاریم. در صورت دلخواه کشمش را هم همین زمان میان برنج می گذاریم.


نکته:
این غذا بیشتر ویژه ماه رمضان بود و سر سفره افطار در کنار آبگوشت بزماش قرار
می گرفت.


با تشکر از خانم ام لیلا محمدپور

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید