امروزجمعه, 19 آذر 1395-- Friday Dec 09 2016

ساعت 23:17:52

آخرین به روز رسانی : پنج شنبه 09:55:11

غذاهای آماده بیشتر از دو بار در ماه استفاده نشود

یکشنبه, 07 اسفند 1390 ساعت 14:03 کدخبر :3768
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : ایرنا

اصفهان- یك كارشناس امور تغذیه در اصفهان گفت: غذاهای آماده مانند انواع كنسروها به علت داشتن مواد نگهدارنده بیشتر از دو بار در ماه استفاده نشود.
غذاهای آماده بیشتر از دو بار در ماه استفاده نشود

'مینو اسلامی فر' روز یكشنبه در حاشیه نهمین نمایشگاه صنایع غذایی اصفهان در گفتگو با ایرنا افزود: 'اسید فسفریك' موجود در غذاهای آماده بعنوان مواد نگهدارنده، باعث پوكی استخوان می شود.

وی تاكید كرد: كسانی كه به طور مكرر از غذای آماده استفاده می كنند لازم است به تدریج مصرف آن را كم كنند و به یك الی دو بار در ماه برسانند.

وی با بیان اینكه نمك زیاد در این غذاها برای كسانی كه فشار خون بالا دارند مضر است، افزود: توصیه می شود كودكان از مصرف این غذاها به علت عادت كردن به نمك آن منع شوند زیرا در آینده برای آنها مشكل ساز می شود.

به گفته اسلامی فر، از سوسیس، كالباس و فرآورده های گوشتی مانند همبرگر با شاخص 75 درصد به بالا استفاده شود زیرا درصد بالای گوشت در این مواد باعث دفع نگهدارنده ها می شود.

وی افزود: مصرف فرآورده های گوشتی كمتر از 75 درصد به علت داشتن میزان بالایی از 'نیتریت'، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

این كارشناس تاكید كرد: در هنگام خرید غذاهای آماده به برچسب آن دقت و به میزان مواد بكار رفته در آن توجه شود.

اسلامی فر با بیان اینكه مصرف لبنیات، بهترین جایگزین غذاهای آماده و فست فودهاست، افزود: مصرف برخی لبنیات مانند ماست در كنار گوشت توصیه می شود زیرا خاصیت اسیدی ماست، جذب آهن در بدن را سهولت می بخشد.

این كارشناس امور تغذیه مصرف شیر و لبنیات كم چرب را موثر در كاهش وزن دانست و اظهار داشت: درصد پایین چربی اشباع شده در شیر و لبنیات كم چرب، جذب كلسیم را بالا می برد و كلسیم نیز در كاهش وزن بسیار موثر است.

به گفته اسلامی فر، شیر با چربی بالای دو درصد بعنوان شیر پر چرب محسوب می شود.

وی با بیان اینكه شیرهای پاستوریزه بهتر از استریلیزه است، تصریح كرد: شیرهای پاستوریزه به علت اینكه فرایندهای حرارتی كمتری دارد، دارای ارزش غذایی بیشتری نسبت به شیرهای استریلیزه است.

این كارشناس امور تغذیه با بیان اینكه بهتر است شیر همراه با میوه استفاده شود، تصریح كرد: بدلیل وجود لاكتوز در شیر، هضم آن برای معده به طور مستقیم سخت است اما اگر با میوه همراه باشد، معده آن را راحت تر هضم می كند.

نهمین نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی، فست فودها و خدمات وابسته با حضور بیش از 60 شركت تا هفتم اسفندماه در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان واقع در پل تاریخی 'شهرستان' برگزار می شود.

مطالب مرتبط:

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید