امروزشنبه, 20 آذر 1395-- Saturday Dec 10 2016

ساعت 20:20:15

آخرین به روز رسانی : شنبه 13:21:53

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس

کاهش قیمت گوشت طی دو ماه آینده امکان‌پذیر نیست

چهارشنبه, 13 اردیبهشت 1391 ساعت 13:20 کدخبر :4034
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : ایمنا

خبرگزاری ایمنا: عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: کاهش قیمت گوشت قرمز تا دو ماه آینده دور از واقعیت است و به هیچ‌وجه امکان‌پذیر نیست.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، بهمن محمدی در واکنش به وعده مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در مورد کاهش قیمت گوشت قرمز در دو ماه آینده، اظهار داشت: طی ماه‌های اخیر بارندگی‌های خوبی در کشور داشته‌ایم که به طور قطع تاثیر مثبتی بر میزان تولید علوفه در سال‌جاری و کاهش قیمت آن می‌گذارد اما تاثیر سریعی بر قیمت گوشت قرمز نخواهد داشت.
وی افزود: مجموعه‌ای از عوامل سبب افزایش قیمت گوشت قرمز شده است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: متاسفانه در یک دوره زمانی تولید گوشت قرمز با مشکل مواجه شد و دام‌ها روانه کشتارگاه‌ها شدند که این موضوع تاثیر منفی خود را در شرایط فعلی برجا گذاشته و شاهد کمبود و گرانی گوشت قرمز در بازار مصرف هستیم و تولید انبوه علوفه نیز نمی‌تواند به یکباره سبب ارزانی گوشت شود.
وی با تاکید بر این‌که علاوه بر قیمت علوفه، وجود واسطه‌ها و چوبدارها از علل گرانی گوشت قرمز است، گفت: متاسفانه در زنجیره بین تولیدکننده تا مصرف کننده، دلالان و چوبدارهای متعددی وجود دارند که پول‌های هنگفتی را به جیب می‌زنند و سود اصلی تولید نصیب آنان می‌شود.
محمدی بیان داشت: سازوکاری برای حذف واسطه‌ها و چوبدارها باید اندیشیده شود.
وی خاطر نشان کرد: اگر اتحادیه‌های مرتبط با دامداران متولی زنجیره تولید تا مصرف گوشت قرمز شوند، مصرف‌کنندگان این محصول را به قیمت پایینی خریداری کرده و سود اصلی ناشی از تولید نیز به دست دامداران می‌رسد که سبب تقویت انگیزه تولید نیز می‌شود.
این نماینده مجلس هشتم در مورد انتقادات مطرح شده از سوی دامداران که معتقدند دفتر برخی از مسئولان دولتی به دفتر کار واردکنندگان گوشت تبدیل شده است، گفت: نمی‌توانم اظهار نظر دقیقی در این رابطه انجام دهم، اما صدور مجوز برای واردات محصولات دامی برعهده وزارت جهاد کشاورزی است و نباید مسئولان این وزارتخانه به راحتی مجوز واردات را صادر کنند.
وی اظهار داشت: واردات گوشت قرمز توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و از آنجا که سود کلانی دارد انگیزه لازم را برای واردکنندگان ایجاد می‌کند اما این وظیفه مسئولان دولتی است که واردات این محصول را کنترل کنند.
Share/Save/Bookmark

مطالب مرتبط:

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید