امروزيكشنبه, 14 آذر 1395-- Sunday Dec 04 2016

ساعت 12:15:00

آخرین به روز رسانی : یک شنبه 11:41:31

ايمني در آشپزخانه؛

چگونه پخت و پز بي خطري داشته باشيم؟

دوشنبه, 16 خرداد 1390 ساعت 09:47 کدخبر :1404
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : سازمان آتش نشانی خمینی شهر

در این مقاله به نکاتی چند در رابطه با حفظ ایمنی و سلامت در آشپزخانه و جلوگیری از خطرات احتمالی اشاره می شود.

 

- از اجاق گازهاي داراي ترموكوپل و استاندارد استفاده كنيد.

 

- فندك هاي جرقه اي از ايمني از ايمني بيشتري نسبت به فندك گازي يا كبريت برخوردارند.

 

- از قرار دادن اجاق گاز در مجاورت پنجره باز و كوران هوا خودداري كنيد.

 

- از قراردادن پرده و اشياء سريع الاشتعال در مجاورت اجاق گاز خودداري كنيد.

 

- براي روشن كردن اجاق گاز قبل از بازكردن شيرگاز از فندك يا كبريت روشن استفاده كنيد.

 

- از شيلنگهاي مقاوم مخصوص گاز و بست هاي فلزي مناسب براي اجاق گاز استفاده كنيد.

 

- نسبت به هرگونه نشتي يا بوي گاز حساس باشيد و در رفع عيب اقدام كنيد.

 

- كف آشپزخانه نبايد لغزنده يا خيس باشد (بهتر است از دمپايي مناسب براي ورود به آشپزخانه استفاده كنيد)

 

- چرخ گوشت، آبميوه گيري، خردكن و هرگونه وسيله برقي را دور از دسترس كودكان استفاده كنيد.

 

- براي برداشتن ظروف داغ از دستكش پارچه اي مناسب استفاده كنيد.

 

- هنگام آشپزي مواظب برخورد آتش با ظروف يا آستين لباس خود باشيد.

 

- ظروف دسته دار مانند ماهي تابه را طوري روي اجاق گاز قراردهيد تا هنگام كار، از برخورد احتمالي و واژگوني آن جلوگيري شود.

 

- ترك اجاق گاز روشن در آشپزخانه و خارج شدن از منزل براي خريد و غيره مي تواند خطرناك باشد.

 

- آشپزخانه جاي بازي بچه ها نيست، مواظب آنها باشيد.

 

روابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري خميني شهر

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید