امروزجمعه, 19 آذر 1395-- Friday Dec 09 2016

ساعت 07:42:32

آخرین به روز رسانی : پنج شنبه 09:55:11

آیا آب زاینده رود و برنج لنجان عامل ابتلا به بیماری ام اس می باشد؟

آیا آب زاینده رود و برنج لنجان عامل ابتلا به بیماری ام اس می باشد؟

چهارشنبه, 22 خرداد 1392 ساعت 10:03 کدخبر :5613
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده :
اختصاص یک روز از خرداد ماه در تقویم به نام "ام اس" باعث می شود که توجه افراد و رسانه ها به این بیماری ناتوان کننده جلب شود و سؤالاتی را در اذهان به وجود آورد.

بیماری ام اس به تدریج بسیاری از عصب های موجود در مغز و نخاع را درگیر می کند بطوری که غلاف میلین خود را از دست می دهند و این سبب ناتوانی فرد و افزایش تدریجی آن می شود.


آمار نشان می دهد که خانم ها 3 برابر مردان در معرض ابتدا به این بیماری هستند که معمولا بین 20 تا 30 سال اتفاق می افتد و در مردان دیرتر خود را نشان می دهند اما ابتلا به آن در هر سنی امکان پذیر است.


تا کنون عامل مشخصی برای ابتلا به ام اس و شروع آن شناسایی نشده است.


اصفهان از نظر شیوع بیماری مذکور رتبه اول را در کشور دارد. میزان بالای مبتلایان در اصفهان و شناخته شدن عامل و یا عوامل موثر در ابتلا سبب شده است که عواملی مثل آب زاینده رود و برنج لنجان مورد سوء ظن قرار گیرند چراکه بیماری هایی در جهان وجود دارد که عوامل محیطی مثل آلوده شدن آب رودخانه ها با جیوه یا روی عامل ابتلا به آن می باشد اما متخصصین و کارشناسان می گویند تحقیقات نشان داده است که آب زاینده رود و برنج لنجان هیچ نقشی در ابتلا به بیماری مذکور ندارند.


گفته می شود تعدادی در شهرستان خمینی شهر به این بیماری مبتلا هستند که گزارش مفصلی از بیماران و بیماری مذکور و انجمن های حمایتی از مبتلایان به زودی در صفحه بهداشت و سلامت فرصت چاپ خواهد شد.

مطالب مرتبط:

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید