امروزجمعه, 19 آذر 1395-- Friday Dec 09 2016

ساعت 11:38:27

آخرین به روز رسانی : پنج شنبه 09:55:11

ترفندهایی برای جلوگیری از کپک زدن موادغذایی

دوشنبه, 17 فروردین 1394 ساعت 08:53 کدخبر :8637
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده :

کپک€Œها انواع مختلفی دارند که می€Œتواند مشکلات جدی برای سلامت بدن ایجاد کنند.
به گزارش فرصت آنلاین مرتضی صفوی، متخصص تغذیه ودانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: کپک€Œها انواع مختلفی دارند که می€Œتواند مشکلات جدی برای سلامت ایجاد کنند، از جمله آلرژی و در رابطه با بعضی از اورگام€Œها مثل پوست، چشم باعث ناراحتی می€Œشود.
وی ادامه داد: علت کپک€Œ زدن مواد غذایی به نوع نگهداری آن بستگی دارد مانند: نگهداری پنیر باید برای برش پنیر از چاقوی تمیز استفاده کنیم و داخل آب جوشیده بگذاریم البته وقتی آب سرد شد در داخل ظروف پلاستیکی بگذاریم و اگر می€Œخواهید پنیر را خوشمزه کنید نمک اضافه کنید در غیر این صورت در ظرف را بسته و در یخچال نگهداری شود.
صفوی بیان کرد: برای موادی مثل آبغوره و سرکه باید در ظرف نگهداری کرد که فضای خالی نباشد و در آن را محکم ببندیم که مواد داخل آن نرود.
وی ادامه داد: افرادی که رب گوجه€Œفرنگی درست می€Œکنند باید در داخل ظروف رب یک لایه خیلی نازک از روغن بپوشانند تا هوا وارد آن نشود.در رابطه با میوه€Œها هم سعی کنیم که یکپارچه تمیز و خشک در داخل یخچال پهن کنیم و بعد میوه€Œها را رویش قرار دهیم که پارچه باعث می€Œشود رطوبت از میوه€Œ گرفته شود و حتی باید توجه داشت که میوه€Œهای رسیده و نرسیده را کنار هم قرار ندهیم.
صفوی، اظهار کرد: برای مرباها باید از قاشق چوبی استفاده کرد و باید به صورت سرد به این منظورکه دمای مربا یکسان شود قرار داد تا کپک نزند و در پایان توصیه کرد که افراد باید توجه کنند که مواد غذایی را در حد نیاز بخرند

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید