امروزشنبه, 20 آذر 1395-- Saturday Dec 10 2016

ساعت 06:54:35

آخرین به روز رسانی : شنبه 08:35:19

آش اماج (کاچی)

یکشنبه, 24 آذر 1392 ساعت 13:34 کدخبر :6616
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : زهرا داورپناه

 کاچی


مواد لازم برای 4 نفر


سبزی آش:               یک فنجان خرد شده


آرد:                             یک فنجان


آب:                             5/1 لیتر


نمک، فلفل، زردچوبه:   به میزان لازم


روغن:                             مقداری


طرز تهیه:

آب را با سبزی توی قابلمه ریخته می گذاریم تا سبزی بپزد. آرد را توی سینی پهن کرده با دست کمی آب رویش می پاشیم تا آردها به صورت گلوله های کوچک در بیایند. کمی روغن به سبزی ها اضافه کرده و آردهای گلوله شده را هم به مواد می افزاییم. پس از آن نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده، می گذاریم تا آش جا بیفتد. البته پس از ریختن آرد آش را مرتب هم می زنیم تا سفت نشود و ته نگیرد.


نکته ها:
* این آش به سبب روانی و داغی اش غذای مناسبی برای افطار است.
* کاچی امروزی شیرین و مثل حلواست در صورتی که کاچی و یا اماج قدیمی حتی خوش نمک بوده و برای سرماخوردگی هم سفارش می شده است.
* در شهرهای دیگر به این آش، عدس و یا دال عدس پخته هم اضافه می کنند.

نظرات  

 
#2 0 من خودمم 18 بهمن 1393 ساعت 23:09
سلام
ما هم که خمینی شهری هستیم اماج را با اسفناج خرد شده می پزیم. اصلا هم نشنیده بودم به اماج بگویند: کاچی!!!
کاچی در واقع با آب، شکر و آرد و زعفران درست می شه.

"در شهرهای دیگر به این آش، عدس و یا دال عدس پخته هم اضافه می کنند." دال عدس یا آش عدس خودش یک آش جداگانه است.
ولی چون شما نوشته اید اماج را با سبزی می پزند تا حدودی این جمله درسته وگرنه در اصل مطلب اشتباهه و اماج را با اسفناج می پزند.
نقل قول
 
 
#1 0 سوسن خانم 21 دی 1393 ساعت 14:26
ما تو اصفهان آش اماج را با اسفناج و کدو درست می کنیم. شوید هم می ریزیم. چیز عجیبی می شه. مقوی تر هم هست تازه
نقل قول
 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید