امروزدوشنبه, 15 آذر 1395-- Monday Dec 05 2016

ساعت 16:41:20

آخرین به روز رسانی : دو شنبه 12:15:01

سفره

طلا نقره

چهارشنبه, 27 آذر 1392 ساعت 11:18 کدخبر :6669
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : ع. جوهری
معرفی غذاهای سنتی خمینی شهر

طلا نقره

مواد لازم برای 4 نفر:


گوشت راسته:                 250 گرم


آرد نخود:                        250 گرم


برنج:                             1 لیوان


پیاز:                             1 عدد متوسط


نمک، زردچوبه و ادویه:     به میزان لازم

 

طرز تهیه:
 گوشت و پیاز را در هاون می کوبیم و با نمک و دیگر چاشنی ها مخلوط می کنیم. آرد نخود را هم اضافه کرده و تا اندازه ای که این مواد تبدیل به خمیر بشود، آب می ریزیم. خمیر را آنقدر ورز می دهیم تا جا بیفتد و از حالت چسبندگی در بیاید. قابلمه ای را آب کرده و می گذاریم جوش بیاید و خمیرها را گلوله کرده و در آب جوش می اندازیم. گلوله ها که کمی قل خورد برنج خیس خورده را هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد.

 

نکته ها:
* وجه تسمیه این غذای زمستانی به قلیه نخودهای زرد رنگ و برنج سفید رنگ آن برمی گردد.
* اگر طلا نقره برای درمان سرماخوردگی طبخ نشود فلفل را هم به بقیه چاشنی ها اضافه می کنیم. بعضی افراد به برنج کمی هم زردچوبه می زنند و بعضی دیگر کمی شوید به برنج اضافه می کنند.

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید