امروزشنبه, 13 آذر 1395-- Saturday Dec 03 2016

ساعت 06:44:03

آخرین به روز رسانی : شنبه 08:30:31

قورمه به (خورش به)

چهارشنبه, 27 آذر 1392 ساعت 10:05 کدخبر :6659
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : زهرا داورپناه
آشپزی

 "قورمه به" یا همان "خورش به"

 

مواد لازم


گوشت کم چرب:                                 200گرم
به:                                                     2 تا 3 عدد متوسط
آلوچه خشک:                                     100 گرم (یک مشت)
پیاز:                                                   1 عدد
سیر:                                                 1 حبه
روغن:                                               به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین:       به مقدار لازم و دلخواه


طرز تهیه:
گوشت را شسته، خرد می کنیم و با پیاز که نگینی خرد کرده ایم و سیر له شده، به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن، تفت می دهیم. به ها را شسته، به صورت حبه قندی خرد می کنیم و به همراه کمی زردچوبه داخل گوشت می ریزیم و خوب تفت می دهیم، سپس مقداری آب روی مواد ریخته و می گذاریم تا نیم پز شود. دراین فاصله، آلوچه ها که قبلا شسته و خیس کرده ایم را داخل خورش ریخته، نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب بپزد و جا بیفتد.


نکته ها:
اگر دوست داریم خورش مان ترش و شیرین تر شود کمی آبغوره و شکر به آن اضافه می کنیم.
این خورش هم مثل سایر خورش ها با برنج خورده می شود  اما بعضی افراد تمایل دارند آن را کوبیده و با نان مصرف می کنند.

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید