امروزجمعه, 12 آذر 1395-- Friday Dec 02 2016

ساعت 22:25:38

آخرین به روز رسانی : پنج شنبه 09:39:47

قیمه شوربا

سه شنبه, 03 دی 1392 ساعت 08:08 کدخبر :6702
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : زهرا داورپناه
معرفی غذاهای سنتی خمینی شهر

مواد لازم:
گوشت فاقد چربی: 200 گرم
برنج (ترجیحا نیم دانه شمال یا لنجان): 1 تا 5/1 پیمانه
سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید: 3 فنجان (خرد شده)
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه:
گوشت را به همراه 5/1 فنجان سبزی چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه زده به صورت گلگوه های کوچک (قیمه) در می آوریم و به همراه مابقی سبزی با مقداری آب می گذاریم تا نیم پز شود، در این فاصله نمک، فلفل و زردچوبه هم اضافه می کنیم، سپس رنج که از قبل خیس کرده ایم را اضافه کرده کمی هم روغن ریخته و می گذاریم تا خوب جا بیفتد.
نکته: چاشنی این غذا آب لیمو می باشد و برای بهتر جا افتادنش اگر مایل باشید می توانید در حین پخت یک قاشق آرد گندم بود داده به ان اضافه کنید.

این غذا سبک و برای زمستان و سرماخوردگی بسیار نافع است.

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید