امروزشنبه, 13 آذر 1395-- Saturday Dec 03 2016

ساعت 17:49:02

آخرین به روز رسانی : شنبه 13:24:12

قیمه ریزه برنجی (خانم پا طاقچه) یا (کوفته قلقلی)

یکشنبه, 15 بهمن 1391 ساعت 11:35 کدخبر :5175
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : زهرا داورپناه
غذاهای محلی خمینی شهر

مواد لازم:


گوشت بدون چربی:                   250 گرم
آرد نخودچی:                            150 گرم
برنج:                                      یک سوم پیمانه
پیاز:                                       2 عدد متوسط
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن:      به میزان مصرف

 

 


طرز تهیه:
گوشت را به همراه یک پیاز چرخ می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. سپس برنج را که از قبل خیس نموده ایم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد را به صورت گلوله های کوچک در آورده کنار می گذاریم. یک عدد پیاز دیگر را ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن درون قابلمه تفت داده کمی زرد چوبه می زنیم. آب را هم اضافه کرده وقتی به جوش آمد گلوله های را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده، در ظرف را می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد. این غذا با نان سرو می شود.
نکته: سرو این غذا با ترشی بادمجان بسیار لذیذ است.
نکته: قیمه ریزه (قرمزه) معمولی نیز به همین صورت تهیه و پخت می گردد با این تفاوت که فاقد برنج است.

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید