امروزپنجشنبه, 18 آذر 1395-- Thursday Dec 08 2016

ساعت 14:24:51

آخرین به روز رسانی : پنج شنبه 09:55:11

نان گلی

دوشنبه, 05 فروردین 1392 ساعت 15:26 کدخبر :5374
فرستادن به ایمیل چاپ
نویسنده : لیلا نفیس/ ریحانه پیمان
آشنایی با طرز تهیه یک شیرینی مخصوص خمینی شهر


"نان گلی"

مواد لازم جهت تهيه نان گلي براي چهار نفر


آرد سفيد:                                      250 گرم
شكر:                                            100 گرم
مربّا:                                              50 گرم (شكر آب كرده را با مقدار اندكي آبليمو 10 دقيقه بجوشانيد تا حالت مربا بگيرد)
آب:                                                نصف ليوان
روغن مايع:                                    1 استكان
گلاب                                              1 قاشق
بكينگ پودر:                                   1 قاشق غذاخوري
وانيل و هل:                                   در صورت تمايل


مواد لازم براي تهيه گُل
آب:                                               1 ليوان
شكر:                                           يك استكان و نصف
گلاب:                                           1 استكان
نشاسته:                                      100گرم
مربا آلبالو يا پودر آلبالو يا آب لبو:     به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
شكر، آب و گلاب را روي حرارت مي گذاريم، وقتي به جوش آمد، نشاسته را كه از قبل با آب باز كرده ايم، اضافه کرده و هم مي زنيم تا سفت شود. اكنون به مقدار لازم –آنقدر كه قرمزي گل نياز دارد- مربا آلبالو را به مواد اضافه كرده و كنارمي گذاريم.
آرد و شكر را مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه مي كنيم. سپس مربا، گلاب، بكينگ پودر و روغن مايع را هم اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم تا خميري سفت و يكدست حاصل شود. اگر خمير شل بود کمی آرد اضافه می کنیم.
روي تخته مخصوص را با کمی آرد می پوشانیم و خمیر به دست آمده را روی آن گذاشته و با وردنه صاف مي كنيم. با قالبی گرد، خمیر را به دایره هایی کوچک تقسیم می کنیم. نان ها را در شكر مي غلطانيم و در سيني فر قرار مي دهيم. حالا با قيف مخصوص، گل ها را روي اين نان ها قرار داده و در فر با درجه حرارت 200 سانتي گراد به مدت كمتر از نيم ساعت مي گذاريم تا بپزد.

 

نظرات  

 
#1 0 faranak 17 بهمن 1393 ساعت 17:47
مرسی من از بچگی این شیرینی را میخوردم چون اصالتا خمینی شهری هستم ولی از کودکی از این شهر رفته بودیم بیرون ولی بابام بازم چون محل کارش سده بود میخرید و برامون می آورد تا اینکه غمبرک گرفته بودم دارم مهاجرت میکنم به سوءد و دیگر به این شیرینی خوشمزه دسترسی ندارم و بصورت اتفاقی در نت سرچ زدم و دیدم شما طرز تهیه آن را گذاشتید بی اندازه سوپرایز شدم خواستم از شما قدر دانی کنم خیلی خوشحالم کردید سپاس بیکران از لطفتون
نقل قول
 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید